Skrotbil

Står du og skal af med din udtjente bil kan du trygt overlade sagen til os!

Vi er ISO 14001 certificerede til netop at modtage din skrotbil, og så får du oven i købet penge for den.

Vi giver i mellem 1000 og 3000 kr. for din gamle udtjente bil.

Hvis din personbil er af lidt nyere dato eller det er en 4×4, kasse- eller ladvogn, så er du altid velkommen til at ringe og få et specifikt tilbud.


Hvordan foregår det og hvad skal du have med, når din bil skal skrottes?

Hvis du selv kommer med din skrotbil, så skal det bare være inden for åbningstiden, og der skal ikke bestilles tid til skrotning.

Hvis du står som ejer/bruger af bilen skal du blot medbringe:

 • Bilen samt tilhørende nøgler.
 • Bilens registreringsattest.
 • Billedlegitimation.
 • Konto-nr. som vi kan overføre skrotpræmien til.

Når vi har set legitimation og bilens registreringsattest, så skal du udfylde en skrotningsattest, som du får udleveret af os. Når alt dette er klaret (ca. 5 min.) tager vi os af din bils videre forløb, og du vil inden for 2-3 arbejdsdage få indsat skrotningspræmien på din konto. Er der nummerplader på bilen ved aflevering, så afmelder vi den gerne for dig mod et gebyr på 60 kr., som fratrækkes beløbet du modtager for bilen.

Hvis du ikke står som ejer/bruger af bilen, så kan vi stadig godt skrotte bilen for dig, men selvfølgelig kun hvis du er den retmæssige ejer af bilen. Dette kan fx. forekomme hvis du har købt en bil, men aldrig fået omregistreret den til dit navn.

Den nemmeste måde er, hvis man kan få en underskrift på en skrotningsattest fra den registrerede ejer/bruger af bilen, for så kører sagen hurtigst muligt igennem Miljøstyrelsen. Loven kræver nemlig, at skrotningsattesten skal underskrives af den registrerede ejer/bruger af bilen, før staten udbetaler skrotningspræmien.

Hvis det ikke er muligt, at inddrive en underskrift fra ejeren/brugeren, så kan man søge dispensation til, at man må underskrive skrotningsattesten på bilen. I denne situation er papirarbejdet i forbindelse med skrotningen desværre lidt mere omfattende, og der går også længere tid før staten udbetaler skrotningspræmien pga. længere sagsbehandling i Miljøstyrelsen.

Private kan printe dispensationsansøgning her.

Erhverv kan printe dispensationsansøgning her.

Hvis du ikke står som ejer/bruger af bilen skal du medbringe:

 • Bilen samt tilhørende nøgler.
 • Bilens registreringsattest.
 • Billedlegitimation.
 • Konto-nr. som vi kan overføre skrotpræmien til.
 • Dispensationsansøgning, hvis underskrift fra ejer/bruger ikke kunne inddrives.
 • Kopi af billed-ID fra den registrerede ejer/bruger, hvis vedkommende har underskrevet skrotningsattesten uden at være fysisk til stede på ophugget. Dette bruges udelukkende til at sammenligne underskrifterne og udelukke falskneri.
 • Evt. købsaftale/slutseddel på bilen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få vejledning i hvordan vi nemmest hjælper dig af med bilen i din situation.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 5576 1413.

Skrotbil?

Skal du af med din udtjente bil kan du trygt overlade sagen til os. Vi er ISO certificerede til netop at modtage din skrotbil, og så får du oven i købet penge for den.

Læs mere her »

Kvalitet og miljø

Genbrug af autodele er ikke bare en miljømæssig, men også en økonomisk gevinst for både samfundet og den enkelte køber af en reservedel.

Læs om fordelene her »