Vi holder lukket torsdag, fredag, lørdag og søndag denne uge.

50%

December rabat

Vi giver 50% på alle dele fra biler før år 2000
Rabatten trækkes fra den viste pris når vi afslutter ordren.

Spørgsmål?

55 76 14 13

Kvalitetskoder

Kvalitetskontrollerede genbrugsdele er ofte ligeså gode som nye - bare meget billigere

Inden en reservedel udtages til genbrug, gennemgår den omhyggelige kontroller, som skal sikre, at delen kan genmonteres i en anden bil.

Den kontrolleres såvel for funktion (mekanisk eller elektrisk) som for slitage, rust eller andre skader.

Nogle af disse tests sker inden den tidligere bil adskilles, andre sker bedst efter at delen er demonteret, og hver gang er det autoophuggerens mange-årige erfaring i kombination med specifikke tekniske krav, som afgør om delen kan godkendes, eller om den går til f.eks. omsmeltning og genbrug som nyt metal.

Udtages delen til genmontering, forsynes den med en kvalitetsmærkning, som præcist fortæller om egenskaber og stand. Stand-koden kan du se ud for den enkelte del, når du søger reservedele. Ved at klikke på link’et øverst på siden, hvor reservedelen er listet, kan du få en vejledende ‘oversættelse’ af betydningen af stand-koden for netop denne gruppe af reservedele.

Kvalitetskontrollen betyder endvidere, at vi ofte – også selv om det jo er en brugt del, som du køber – vil kunne give dig reklamations- / ombytningsret på delen. Det er specielt rart at vide, når det f.eks. er en motor eller en gearkasse, som skal købes.

Vi fortæller dig gerne mere herom, når du kontakter os.