Spørgsmål?

55 76 14 13

Skrotbil

STÅR DU OG SKAL AF MED DIN UDTJENTE BIL KAN DU TRYGT OVERLADE SAGEN TIL OS!

Vi er ISO 14001 certificerede til netop at modtage din skrotbil.


HVORDAN FOREGÅR DET OG HVAD SKAL DU HAVE MED, NÅR DIN BIL SKAL SKROTTES?

Tirsdag den 6. april 2021 åbner en ny pulje til forhøjet skrotningsgodtgørelse til dieselbiler, der er indregistreret første gang før 2006. Det betyder, at der fra 6. april kan søges om tillæg på 2.800 kr. til den almindelige skrotningsgodtgørelse for dieselbiler.

Puljen indeholder 97 mio. kr., som rækker til knap 35.000 dieselbiler. Midlerne i puljen uddeles efter først til mølle-princippet – og senest til den 31. december 2021. Miljøstyrelsen siger at der er penge nok til de første 2 uger så man behøver ikke at have så travlt.

HAR DU OGSÅ HØRT I RADIOEN ELLER SET PÅ FACEBOOK AT VI GIVER 500KR + EN GOD FLASKE ROSÉVIN OVENI DE 5000KR, SÅ ER DET IKKE HELT LØGN.

Sidste ejer skal udfylde en køb af skrotbil blanket, som kan udskives via linket lige her under, ellers kan den også udleveres når i kommer med bilen. Så overfører vi de 500kr til jeres konto. De 5000kr kommer på jeres nemkonto direkte fra staten. (Vi giver ikke ekstra for en benzinbil)

Link til blanket: TRYK HER

Bilen skal dog stadig oprettes digitalt!! se hvordan længere nede af siden.

Husk også når du skal oprette bilen via linket skal du finde os under ophuggere og så søge på vores postnummer 4700 så kommer vi frem.

Vi afmelder selvfølgelig dine nummerplader uden beregning.

Ansøgning sker via DUS. Tryk på det røde link længere nede. 

Følg dette link for at komme til den digitale skrotattest.

HTTPS://DIGITALSKROTNING.DK/SKROTTER/START/INDEX?NOLIST=TRUE 

Er din bil en 4×4, kassebil eller af nyere dato kan du evt. ringe og få et tilbud. Det kan være den komme ud at køre igen eller måske eksporteres til udlandet.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 5576 1413 .