Skrotbil

Står du og skal af med din udtjente bil kan du trygt overlade sagen til os!

Vi er ISO 14001 certificerede til netop at modtage din skrotbil, og så får du oven i købet penge for den.

Vi giver i mellem 1000 og 3000 kr. for din gamle udtjente bil.

Hvis din personbil er af lidt nyere dato eller det er en 4×4, kasse- eller ladvogn, så er du altid velkommen til at ringe og få et specifikt tilbud.


Hvordan foregår det og hvad skal du have med, når din bil skal skrottes?

Hvis du selv kommer med din skrotbil, så skal det bare være inden for åbningstiden, og der skal ikke bestilles tid til skrotning.

Hvis du står som ejer/bruger af bilen på registreringsattesten skal du blot medbringe:

  • Bilen samt tilhørende nøgler.
  • Bilens registreringsattest.
  • Billedlegitimation.
  • Konto-nr. som vi kan overføre skrotpræmien til.

Når vi har set legitimation og bilens registreringsattest, så skal du udfylde en skrotningsattest, som du får udleveret af os. Når alt dette er klaret (ca. 5 min.) tager vi os af din bils videre forløb, og du vil inden for 2-3 arbejdsdage få indsat skrotningspræmien på din konto. Er der nummerplader på bilen ved aflevering, så afmelder vi den gerne for dig mod et gebyr på 60 kr., som fratrækkes beløbet du modtager for bilen.

Hvis du ikke står som ejer/bruger af bilen på registreringsattesten, så kan vi i de fleste tilfælde stadig godt skrotte bilen for dig, men fremgangsmåden kan variere fra bil til bil. Du bedes derfor kontakte os telefonisk på tlf. 5576 1413 for råd og vejledning om nemmeste fremgangsmåde i lige netop din situation.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 5576 1413.

Skrotbil?

Skal du af med din udtjente bil kan du trygt overlade sagen til os. Vi er ISO certificerede til netop at modtage din skrotbil, og så får du oven i købet penge for den.

Læs mere her »

Kvalitet og miljø

Genbrug af autodele er ikke bare en miljømæssig, men også en økonomisk gevinst for både samfundet og den enkelte køber af en reservedel.

Læs om fordelene her »